logo
Welcome Guest! To enable all features please Login. New Registrations are disabled.

Notification

Icon
Error

14 Pages«<1011121314>
Options
Go to last post Go to first unread
SamePerson  
#221 Posted : Wednesday, May 29, 2013 2:22:24 PM(UTC)
SamePerson

Rank: Member

Groups: Registered
Joined: 1/28/2011(UTC)
Posts: 10

Thanks: 5 times
rmt? perma? redguard? VM?
Echu  
#222 Posted : Wednesday, May 29, 2013 2:32:26 PM(UTC)
Echu

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 4/16/2011(UTC)
Posts: 83

Thanks: 11 times
Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
Originally Posted by: SamePerson Go to Quoted Post
rmt? perma? redguard? VM?


rmt/vm
Zegi  
#223 Posted : Wednesday, May 29, 2013 2:38:58 PM(UTC)
Zegi

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 2/6/2013(UTC)
Posts: 3

3 down, different ip, VM, few shiptype, no rmt.
bbday  
#224 Posted : Wednesday, May 29, 2013 2:51:57 PM(UTC)
bbday

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 11/4/2011(UTC)
Posts: 313

Thanks: 9 times
Was thanked: 36 time(s) in 28 post(s)
Originally Posted by: Zegi Go to Quoted Post
3 down, different ip, VM, few shiptype, no rmt.


you got 2 weeks ban Whistle

Why you need 3 VMs and 3 different IPs if you don't doing rmt???

What did you do that are too bad for CPP, if you did't rmt, bought 2000 plex? heavy market bot?

Edited by user Wednesday, May 29, 2013 2:56:10 PM(UTC)  | Reason: Not specified

Zegi  
#225 Posted : Wednesday, May 29, 2013 2:58:16 PM(UTC)
Zegi

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 2/6/2013(UTC)
Posts: 3

Originally Posted by: bbday Go to Quoted Post
Originally Posted by: Zegi Go to Quoted Post
3 down, different ip, VM, few shiptype, no rmt.


you got 2 weeks ban Whistle

Why you need 3 VMs and 3 different IPs if you don't doing rmt???


VM have 2 and 4 character. 1 alive. RMT planned in the near future.
Zegi  
#226 Posted : Wednesday, May 29, 2013 3:00:53 PM(UTC)
Zegi

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 2/6/2013(UTC)
Posts: 3

Originally Posted by: bbday Go to Quoted Post
Originally Posted by: Zegi Go to Quoted Post
3 down, different ip, VM, few shiptype, no rmt.

What did you do that are too bad for CPP, if you did't rmt, bought 2000 plex? heavy market bot?

only questor. 6-8 hours a day. 6/7.
Gray  
#227 Posted : Wednesday, July 31, 2013 9:18:11 PM(UTC)
Gray

Rank: Advanced Member

Groups: Gray, Registered
Joined: 2/13/2011(UTC)
Posts: 637

Thanks: 42 times
Was thanked: 35 time(s) in 23 post(s)
12 accounts down the drain. This was the funniest ban set in my botting history... Banned accounts were from a "backup" farm - i.e. newly created chars in training, ones that never have been botting actually. Each on its own proxy, paid with real money. None of my real botting accounts were touched. Ban mail says the following:

Quote:
You were detected as using a modified client; all of your accounts were subsequently permanently banned.

http://community.eveonline.com/pnp/eula.asp
6. CONDUCT

A. Specifically Restricted Conduct

3. You may not use your own or any third-party software, macros or other stored rapid keystrokes or other patterns of play that facilitate acquisition of items, currency, objects, character attributes, rank or status at an accelerated rate when compared with ordinary Game play. You may not rewrite or modify the user interface or otherwise manipulate data in any way to acquire items, currency, objects, character attributes or beneficial actions not actually acquired or achieved in the Game.

4. You may not use the Software, or any information accessible through the System, to bypass the System login architecture or create or provide any other means through which the System may be accessed and/or the Game may be played by others, as, for example, through server emulators.

http://community.eveonline.com/pnp/terms.asp
21. You will not attempt to decipher, hack into or interfere with any transmissions to or from the EVE Online servers, nor will you try to create or use any third party add-ons, extras or tools for the game.

This makes me wonder like... what the hell? Buying skill books and adding skills to queue is detectable / not safe anymore?

P.S. I've been using default pulse time of 1500 ms.
bbday  
#228 Posted : Wednesday, July 31, 2013 9:25:34 PM(UTC)
bbday

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 11/4/2011(UTC)
Posts: 313

Thanks: 9 times
Was thanked: 36 time(s) in 28 post(s)
Originally Posted by: Gray Go to Quoted Post

This makes me wonder like... what the hell? Buying skill books and adding skills to queue is detectable / not safe anymore?


maybe is wrong the functions.

I don't think so is buy skills (is like other items)
Add Skills into queue...
I hope you check before if you can add skill into queue.
If you have more than 24h you can't try to add a new skill in queque (in normal client)

Try to use logserver to check some exceptions in your code ...

I hope you use .RefreshMySkills() .AreMySkillsReady() before doing something Whistle

Next time say to ccp .. what fuck you do? wrong targets Shhh

Edited by user Wednesday, July 31, 2013 9:34:10 PM(UTC)  | Reason: Not specified

Gray  
#229 Posted : Wednesday, July 31, 2013 11:42:07 PM(UTC)
Gray

Rank: Advanced Member

Groups: Gray, Registered
Joined: 2/13/2011(UTC)
Posts: 637

Thanks: 42 times
Was thanked: 35 time(s) in 23 post(s)
Of course I don't try to add anything if queue is full (otherwise I would have been trying to add something every pulse). I check AreMySkillsReady, yes. As for the second one, hmm... RefreshMySkills - how often should it be called? Once every pulse is ok?
ferox2552  
#230 Posted : Thursday, August 1, 2013 1:33:57 AM(UTC)
ferox2552

Rank: Advanced Member

Groups: Developer, Administrators, Registered
Joined: 9/16/2011(UTC)
Posts: 290

Thanks: 12 times
Was thanked: 53 time(s) in 39 post(s)
Same story here.. some only skilling, all down the drain. Havent figured out why yet
Gray  
#231 Posted : Thursday, August 1, 2013 2:28:02 AM(UTC)
Gray

Rank: Advanced Member

Groups: Gray, Registered
Joined: 2/13/2011(UTC)
Posts: 637

Thanks: 42 times
Was thanked: 35 time(s) in 23 post(s)
Ohh nooo... don't tell me we are returning back to manual char training :(
ferox2552  
#232 Posted : Thursday, August 1, 2013 2:38:11 AM(UTC)
ferox2552

Rank: Advanced Member

Groups: Developer, Administrators, Registered
Joined: 9/16/2011(UTC)
Posts: 290

Thanks: 12 times
Was thanked: 53 time(s) in 39 post(s)
I would rather think it is hardware related. Going on holidays tomorrow so will dive into it in 2 weeks :)
Gray  
#233 Posted : Thursday, August 1, 2013 2:59:27 AM(UTC)
Gray

Rank: Advanced Member

Groups: Gray, Registered
Joined: 2/13/2011(UTC)
Posts: 637

Thanks: 42 times
Was thanked: 35 time(s) in 23 post(s)
Daaaaamn it... If it's really hardware-related (i.e. RG doesn't do its job properly), then they just ban us all during these 2 weeks Blink
SamePerson  
#234 Posted : Thursday, August 1, 2013 7:22:01 AM(UTC)
SamePerson

Rank: Member

Groups: Registered
Joined: 1/28/2011(UTC)
Posts: 10

Thanks: 5 times
"You were detected as using a modified client; all of your accounts were subsequently permanently banned."
Same here.
Pluckyduck  
#235 Posted : Thursday, August 1, 2013 12:33:45 PM(UTC)
Pluckyduck

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 5/15/2011(UTC)
Posts: 157

Thanks: 20 times
Was thanked: 8 time(s) in 5 post(s)
are you guys using public or private proxies?
ferox2552  
#236 Posted : Thursday, August 1, 2013 1:05:07 PM(UTC)
ferox2552

Rank: Advanced Member

Groups: Developer, Administrators, Registered
Joined: 9/16/2011(UTC)
Posts: 290

Thanks: 12 times
Was thanked: 53 time(s) in 39 post(s)
Did anyone get banned without automated skill support to rule this out?
SamePerson  
#237 Posted : Thursday, August 1, 2013 1:31:14 PM(UTC)
SamePerson

Rank: Member

Groups: Registered
Joined: 1/28/2011(UTC)
Posts: 10

Thanks: 5 times
Yes, I didn't use it.
Gray  
#238 Posted : Thursday, August 1, 2013 1:36:02 PM(UTC)
Gray

Rank: Advanced Member

Groups: Gray, Registered
Joined: 2/13/2011(UTC)
Posts: 637

Thanks: 42 times
Was thanked: 35 time(s) in 23 post(s)
I'm just using my provider's IPs - thank godness, I've finally found a provider with lotsa IPs available for a funny price. Of course, someone have probably used all of them before, but this is not the case. My other toons using the IPs from the same range are alive. Some of them were registered before banned ones, others are even younger than banned ones. All banned chars were 20-25 days old. I guess CCP need some time to accumulate statistics... I just wonder WHICH statistics!
Gray  
#239 Posted : Thursday, August 1, 2013 3:18:43 PM(UTC)
Gray

Rank: Advanced Member

Groups: Gray, Registered
Joined: 2/13/2011(UTC)
Posts: 637

Thanks: 42 times
Was thanked: 35 time(s) in 23 post(s)
Checked logserver - it doesn't pop even green or yellow lines while buying skills and adding them to queue... blue only.
ferox2552  
#240 Posted : Thursday, August 1, 2013 3:39:50 PM(UTC)
ferox2552

Rank: Advanced Member

Groups: Developer, Administrators, Registered
Joined: 9/16/2011(UTC)
Posts: 290

Thanks: 12 times
Was thanked: 53 time(s) in 39 post(s)
Refreshing skills is a remote server call, refreshing different than the client does *could* lead to problems, but without more ban reports we can hardly say anything.
Users browsing this topic
14 Pages«<1011121314>
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.